Om oss

MÅL OCH VISION

RESTAURANG FÖR ALLA

Vi vill bygga en restaurang med något för alla, där man kan äta i ljusa och moderna lokaler. Här ska man kunna välja mat för att må bra. Här har vi Sushi kombinerat med fräsch sallad. LCHF menyer och Pokiboll, libanesiskt, indiskt och traditionell bak potatis. Här kan hela familjen mätta sina magar till ett modest pris. EAYBYJ är snabbmatsrestaurangen med de hälsosamma alternativen. Här vet man att maten är fräsch och nyttig. målet är att bli den bästa restaurangen med den hälsosammaste menyn. 

STORKÖK

EATBYJ driver även ett storkök som levererar mat till alla våra restauranger, vi säkerställer på detta vis kvaliteten på våra råvaror.

EPILOGI

EATBYJ ägs av Jan Samri och grundades 1999. Omsätter idag mer än 60 miljoner kronor i olika bolag med EATBYJ som kommer att bli den gemensamma nämnaren. Det finns för närvarande 45 EBJ´s runt om i Sverige och Europa. I Mellansverige finns vi representerade i Södertälje, Stockholm innerstad, Solna, Haninge, Strängnäs och Västerås. Kedjans motto är att alltid erbjuda god mat med färska råvaror med hjälp av kunnig personal. Därför fortbildas personalen regelbundet.